Kierreltyämme ahkerasti Kelalla,työkkärissä ja soskussa, minä ja kansankiihoittaja 0,5 olemme tulleet tulokseen, että Suomi on PASKA MAA.
Tänään Kelalta irtosi aika puhdasta vittuilua, jota yleensä saa vain ja ainoastaan pienen ja hämärän vittuilun paketeissa. Eli törmäsimme yhteen tilastoharvinaisuuteen. Sossussa oltiin jälleen kerran hieman vainommalla linjalla. Nätisti pikku-vittuiltiin ja hoettiin momentteja ja pykäliä matalaakin matalemmalla äänellä josta ei saanut mitään selvää. Työkkärissä keskustelu oli lyhyt. Ja mielenkiintoinen. Mä en tiennyt että täytyy olla erillinen kaavake, jotta kouluttamaton lihasäkki saisi sanoa lauseen loppuun. Pitää semmoinenkin pyytää. Liitteiden haaliminen on olympialaji sinänsä. Tässä olemme pohjoisen piirimestareita. Tosin sillä ei tienaa yhtä hyvin kuin olympiaurheilijat eikä saa kusta kentälle miljoonien katsojien edessä. Terve vaan kekkeruusit. Napalmia virastoihin. Me lähdetään ryyppäämään. Onneksi kaveri unohti viinansa kämpille.

Mutta kyllä se paholainen huolen omistansa pitää. Kiitoksia ympärimukavalle Verotoimiston tätsylle, joka salakuljetti köyhälle valkoiselle roskasakin alulle vitosen liitteet ilmaiseksi.

Mutta kyllä tiukkaa teki katsoa kelalla kuinka nuori mimmi purskahti itkuun, kun tukea ei tullut kelalta, eikä soskulta.

Mutta mitäs me rahalla tehtäisiinkään. Nuoriso ei muuta tee kuin juo rahansa, ajele takseilla viikonloppuisin ja pilaa muiden näköalat.

Ai niin, allekirjoittanut sai myös hylätyn toimeentuki päätöksen. Tilillä kolmatta viikkoa 96 centtiä. Olin kuulemma  "täysin toimiintuleva ilmankin muiden verorahoilla elämistä."

Hyvä Suomi. Kiitos kun pidät huolen omistasi.