Tässä ensimmäisessä rienauksessa tulisi ruotia anarkian sperma- ja kiljutahrainen lippu lepattaen sensuurin ilkitöitä. Jo lastentarhassa syrjäytynyt poppoomme tunsi tarvetta ryhtyä kansankiihoitukseen, ja joidenkin kohdalla se onnistuikin, sillä paikallinen namusetä vissiin sai joitakin kiksejä. häh häh. Muista tuli korvatunturin tonttuja, noidanhaistajia, ihmiskärpäsiä tai pomppivia juutalaisia. Mutta nyt kuulenkin jo kysymyksen huulillanne; Miten tullaan kansankiihoittajaksi?

Kokeilemme kuinka monta sekuntia rienausblogi pysyy kerrallaan pystyssä, mutta ei huolta, palaamme aina takaisin kansalaisten iloksi.

Lopeta peseytyminen ensinnäkin, ja ala heitellä ihmisiä kissoilla. se on hyvä alku. hommaa lisäksi nimeksesi jeesus, tai antti-kristian. No niin, alku on jo handussa.
Sen lisäksi muista käyttää ilkeitä kansankiihoitussanoja,kuten homo, auto, neekeri, kissa, ulkomaanpolitiikka, perse, prostituutio, mika illman ( Ill man, sairas mies:D) Keijo ahlqvist, pekka siitoin tai kaikkein ilkein, MAAHANMUUTTAJA.(Lyhennetään MaMu. Se ei ole esim. heimon nimi niinku meikä enste luuli.) Pilkkaamme kaikkia tasapuolisesti ettei kenellekään tule paha mieli. Osansa saavat klovnit, intiaanit, suomalaiset, punaniskat, zarahustralaiset ja ankat.

Jos tämä kyseinen artikkeli miellyttää, käykää toki katsomassa näitä iki-ihania viisauden kulta-jyväsiä täältä :http://laivaontaynna.blogspot.com/2007/05/vastuussa-mika-illman.html

tai :http://www.ilmatar.net/~np/niilopedia/index.php/Oikeat_Mielipiteet


Lisää linkkejä ja horinoita tulossa, koska kaljan tahraama näppimistö oikuttelee vastaan, emme jaksa kirjoittaa kaikki kirjainnäppäimet juuttuneena pohjaan. vois sammua. moikka kekkeruusit. muistakaa syödä puuronne.
Terv. kansankiihottajat nro 1 ja 0,5